> Acasa > Stiri proaspete
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 34.229.194.198

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Oct
09
2013
Rank
Autor: Radu
Economic
Samsung Electronics nu mai poate vinde în Statele Unite unele modele de smartphone-uri şi tablete PC, după ce administraţia preşedintelui Obama a menţinut o interdicţie câştigată în justiţie de Apple, într-un proces legat de patente, transmite Bloomberg.
Oct
06
2013
Rank
Autor: Radu
România
Un alt cutremur în zona Vrancea, de 2,7 grade pe scara Richter, s-a produs duminică, la ora 8.10, la aproximativ trei ore şi jumătate după seismul de 5,5 grade, care a fost simţit şi la Bucureşti.
Cutremurul de 2,7 grade s-a produs la o adâncime de 87 de kilometri.
 
Epicentrul seismului a fost la 41 de kilometri de Covasna şi Focşani, la 48 de kilometri de Râmnicu Sărat şi Mărăşeşti şi la 51 de kilometri de Târgu Secuiesc.
Apr
02
2013
Rank
Autor: Radu
Externe
Spania a înregistrat o uşoară scădere a şomajului în luna martie a anului 2013, însă numărul total al persoanelor fără loc de muncă este în continuare mai mare de 5 milioane, a anunţat postul public de televiziune, citat de Mediafax.
 
Cifrele furnizate de Ministerul spaniol al Muncii, care se bazează pe informaţiile existente la birourile pentru ocuparea forţei de muncă, arată că Spania a avut în luna martie cu 4.979 de şomeri mai puţin decât în luna anterioară.
Apr
02
2013
Rank
Autor: Radu
România
Premierul Victor Ponta, aflat la festivităţile prilejuite de aniversarea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, ar fi confirmat că Laura Codruţa Kovesi va prelua şefia DNA.
 
Ulterior,  Victor Ponta le-a declarat jurnaliştilor că răspunsul său nu vine ca o confirmare a numirii fostului procuror general Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, acesta subliniind că nu a înţeles exact întrebarea care i-a fost adresată de către jurnalişti.
Mar
27
2013
Rank
Autor: Radu
România
Violonista Mihaela Mitrofan, elevă în clasa a VI-a, a primit premiul "Vittoria Caffa Righetti" la International Music Competition, care s-a desfăşurat în această lună în Italia, informează Uniunea Muzicienilor Interpreţi din România (UNIMIR).
 
Mihaela Mitrofan este singurul concurent care a reuşit să primească din partea juriului punctajul maxim de 100 de puncte, clasându-se pe prima poziţie la categoria sa de vârstă. Aceasta a interpretat prima parte a "Concertului pentru vioară în Sol Minor" al lui Max Bruch.
Mar
27
2013
Rank
Autor: Radu
România
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat că bucureștenii nu vor mai plăti pentru încălzirea locuinței dacă investitorul care va administra, prin delegare de serviciu, noua structură înfiinţată prin comasarea RADET şi ELCEN va ceda municipalităţii măcar 1% din profitul estimat să fie obţinut, scrie Mediafax.
Mar
27
2013
Rank
Autor: Radu
România
Numirea lui Daniel Morar la Curtea Constituţională nu înseamnă doar o recompensă pentru loialitatea şi activitatea acestuia în fruntea DNA şi ca interimar la Parchetul General, ci înclină balanţa influenţei în Curtea Constituţională în favoarea preşedintelui Traian Băsescu.
Pagina 4/459 |< < 1 2 3 4 5 6 7 > >> >|