> Acasa > Stiri proaspete
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 34.229.194.198

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Ian
25
2014
Rank
Autor: Radu
România
Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabilă până duminică seară, a fost restrânsă la Capitală şi 13 judeţe din sud-estul ţării. Alte 14 judeţe din sud, centru şi est sunt sub cod galben de viscol, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Codul portocaliu rămâne valabil, până duminică la ora 22, pentru judeţele Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, inclusiv Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi.
Dec
28
2013
Rank
Autor: Radu
Life-Show
E foarte posibil să nu fi auzit niciodată până acum de Simon Beck, dar, după ziua de azi, cu siguranţă nu veţi putea să-l mai uitaţi, nici pe el, nici arta lui... hibernală. Simon este un artist şi este cunocut în special pentru creaţiile lui extrem de delicate şi detaliate în... zăpadă, după ce merge ore în şir prin zăpada proaspăt căzută. El merge kilometri întregi, doar pentru a crea aceste imagini unice.
Dec
01
2013
Rank
Autor: Radu
Life-Show
Paul Walker, actorul principal din filmul 'Fast and Furious' a murit ieri, la numai 40 de ani. 
 
Paul Walker şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de maşină după ce autoturismul în care se afla a izbucnit în flăcări.
 
Accidentul s-a petrecut în oraşul Los Angeles după ce prietenul lui Paul Walker, care se afla la volanul unui autoturism Porsche, a pierdut controlul şi s-a izbit de un pom. 
Dec
01
2013
Rank
Autor: Radu
Politică
Comisia Europeană a adoptat, ieri, o propunere care prevede eliminarea vizelor de acces în spaţiul comunitar pentru cetăţenii moldoveni care deţin paşaport biometric, informează un comunicat al Executivului UE.


Decizia a fost luată cu o zi înainte de Summitul care începe astăzi la Vilnius, în cadrul căruia Republica Moldova va semna acorduri de asociere şi liber schimb cu Uniunea Europeană.

Oct
17
2013
Rank
Autor: Radu
Anul 2012
Fetele de la Andre se vor îmbogăţi peste noapte. Aproximativ 2 milioane de euro este suma pe care Andreea Antonescu şi tatăl fostei sale colege din Andre, Săndel Bălan, au de luat la 14 ani de când s-a lansat hitul “Moşule, ce tânăr eşti!”. Casa de discuri a demonstrat cu acte că piesa nu este un plagiat, aşa cum s-a crezut atâta timp.

La 14 ani de când a lansat alături de Andreea Bălan hitul „Moşule, ce tânăr eşti!”, Andreea Antonescu se va umple de bani. Pentru că la acea vreme, piesa trupei Andre a fost suspectată că ar fi un plagiat după un cântec grecesc, vedeta, care a scris versurile cântecului, nu a încasat nici un ban din drepturile de autor.
Oct
17
2013
Rank
Autor: Radu
Sanatate
Se pare că sexul este unul dintre domeniile care stârneşte interesul celor mai multor cercetători. Site-ul revistei Time publică un articol în care sunt menţionate cele mai surprinzătoare studii despre sex.
 
Un prim studiu în acest sens arată că femeile care poartă tocuri nu au orgasm. Cel puţin aşa susţin savanţii, care recomandă femeilor să nu îşi ia tocuri prea înalte dacă vor să mai simtă plăcerea absolută atunci când fac sex. 
Oct
14
2013
Rank
Autor: Radu
High Tech
Gigantul de internet american Google planuieste ca, de la 11 noiembrie, sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor sai in scopuri comerciale.

Conform sursei citate, Google va folosi numele şi fotografiile internauţilor şi comentariile făcute de aceştia la anumite produse în scopuri publicitare şi comerciale, informează dailymail.co.uk.
 
Google va schimba termenii şi condiţiile de utilizare începând din data de 11 noiembrie, însă modificările îi vor afecta pe utilizatorii reţelei de socializare Google+.
Pagina 3/459 |< < 1 2 3 4 5 6 > >> >|