> Acasa > Stiri proaspete
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.159.94.253

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Oct
09
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
Premierul elen, George Papandreou, ar putea propune formarea unui guvern de uniune naţională care să scoată ţara din criza datoriilor, conform Reuters.

Informaţia a fost dezminţită, totuşi, de guvernul de la Atena. „Nu este adevărat” a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ilias Mosialos.
Oct
09
2011
Rank
Autor: Radu
Politică
Reprezentantul României la NATO, Sorin Ducaru, a declarat duminică, la Adunarea Parlamentară a NATO, că „Alianţa Nord-Atlantică nu poate lăsa apărarea propriului teritoriu în responsabilitatea Rusiei, la fel cum nici Moscova nu poate face acelaşi lucru, în condiţiile în care NATO şi Federaţia au un parteneriat, nu o alianţă”, conform Agerpres.

Parlamentarul rus Bato Z. Zhambalnimbuev a transmis ambasadorului român că alegătorii ruşi vor să ştie de ce NATO refuză unificarea sistemului antirachetă cu cel al Rusiei.
Oct
09
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
O nouă criză financiară de bate la uşă. Cel puţin aşa susţine Robert Shapiro, unul dintre consilierii FMI. Economistul a prezis că în maximum trei săptămâni întregul sistem financiar se va prăbuşi dacă ţările europene nu vor ajunge la un consens în ceea ce priveşte datoriile Italiei şi Spaniei.

Declaraţiile oficialului FMI vin în contextul întâlnirii de azi dintre Nicolas Sarkozy şi Angela Merkel. Cei doi liderii vor încerca să găsească o soluţie la problema datoriilor suuverane.
Sep
28
2011
Rank
Autor: Radu
Politică
Un senator PSD îi acuză pe democrat-liberali că au luat mită un milion de euro. Social democratul Sorin Bota spune că banii ar fi fost daţi pentru o funcţie în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

În cadrul acestei instituţii ar fi trebuit să primească un post Romeo Ionuţ Comăniciu. De teamă că au fost filmaţi când au luat mită, cei de la PDL ar fi schimbat candidatul în ultimul moment.
Sep
28
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
"Sinteza zilei" a prezentat un reportaj BBC care investighează modul în care acţionează o reţea de copii ţigani în Italia.

Documentarul porneşte de la momentul în care România a aderat la Uniunea Europeană, în 2007, iar în Italia, poliţia a înregistrat o creştere a criminalităţii, în special furturile din buzunare.
Sep
28
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
Românii nu-şi vor mai putea înmatricula maşinile în Bulgaria dacă au domiciliul în ţara noastră. Parlamentul de la Sofia vrea să modifice legislaţia astfel încât o maşină al cărei proprietar are domiciliul într-o altă ţară să nu poată avea număr de înmatriculare bulgar.
Sep
28
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
Soarele a explodat din nou şi a defectat pământul! Specialiştii de la Observatorul Geomagnetic al României au înregistrat o activitate neobişnuită a câmpului magnetic al Terrei. Asta însemnă că ne putem aştepta ca, în curand, toate comunicaţiile de la noi din ţară să fie date peste cap.
Pagina 21/459 |< << < 18 19 20 21 22 23 24 > >> >|