> Acasa > Stiri proaspete
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.159.94.253

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Dec
15
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
Fostul preşedinte francez Jacques Chirac a fost găsit vinovat joi şi condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru "conflict de interese", "deturnare de fonduri publice" şi "abuz de încredere", informează AFP.

Dosarul în care a fost găsit vinovat fostul preşedinte se referă la locuri de muncă fictive la Primăria Parisului.
Dec
15
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
Locuitorii din Liege sunt în continuare în stare de şoc. După mai bine de 24 de ore de la producerea atacului armat, continuă să apară mărturii incredibile ale scenelor de groază. Una dintre ele aparţine lui Alexandru Palade, românul rănit în urma exploziei unei grenade. Între timp, belgienii continuă să îşi plângă morţii.

Piaţa Saint Lambert din Leige s-a transformat într-un loc de pelerinaj. Sute de flori şi lumânări au fost depuse în centru oraşului în memoria celor 4 victime ale sângerosului atac de marţi.
Dec
15
2011
Rank
Autor: Radu
Externe
O companie americană susţine că a reuşit să realizeze o fotografie în premieră a primului portavion al Chinei. Imaginile ar fi fost suprinse în timp ce nava era în probe pe Marea Galbenă, informează BBC News.

În cazul în care această informaţie va fi confirmată din surse oficiale, aceasta ar fi prima fotografie cu o fostă navă sovietică recondiţionată de chinezi.
Dec
13
2011
Rank
Autor: Radu
High Tech
Tânărul acuzat că între 2005 şi 2007, sub pseudonimul "Vladutz", a accesat în mod fraudulos, neautorizat şi repetat mai multe conturi de e-mail ale companiei eBay, a fost condamnat la trei ani cu suspendarea executării pedepsei şi la plata unor despăgubiri de peste 155.000 de dolari, informează Mediafax.

Hackerul "Vlădutz" Duiculescu a fost pus sub acuzare în 5 aprilie 2007, pentru încălcarea Legii 161/2003 referitoare la accesul fără drept la un sistem informatic, modificare fără drept de date informatice şi restricţionarea accesului la acestea, vânzarea sau punerea la dispoziţie sub orice mod de programe ce permiteau accesul fără drept la diferite sisteme informatice.
Dec
13
2011
Rank
Autor: Radu
Economic
Sistemul bancar european se zguduie din temelii în ciuda eforturilor susţinute ale liderilor europeni de a face faţă crizei economice. Vestea că cea mai mare bancă din Letonia este la un pas de colaps i-a făcut pe mii de oameni să îşi retragă banii din conturile instituţiei. Nici bursele nu se simt prea bine. Pieţele financiare din întreaga lume au închis pe minus, considerând insuficiente măsurile adoptate la summitul UE de săptămâna trecută.

Peste 10.000 de letoni şi-au lichidat depozitele de la banca suedeza Swedbank, în urma unui zvon potrivit căruia instituţia s-ar afla în dificultăţi financiare. Oamenii au luat cu golit bancomatele băncii, retrăgând aproximativ 40 de milioane de dolari. Directorul executiv al instituţie a caracterizat zvonurile ca fiind absurde.
Dec
13
2011
Rank
Autor: Radu
Politică
Relaţia premier-preşedinte nu este lipsită de dispute, chiar dacă acestea nu se văd. Prim-ministrul Emil Boc a dezvăluit, luni seară, la o emisiune televizată, că în această perioadă, de când se află la conducerea Guvernului, a avut multe discuţii contradictorii cu preşedintele Traian Băsescu, informează Agerpres.

Premierul spune că a ales ca aceste dispute să nu fie făcute niciodată publice, pentru că România ar fi avut o situaţie economică mult mai dificilă dacă oamenii ar fi văzut că cei doi lideri se ceartă şi au fiecare orgolii.
Dec
13
2011
Rank
Autor: Radu
România
După o remarcă a preşedintelui român Traian Băsescu în legătură cu zarzaturile importate din Olanda, europarlamentarul Esther de Lange le va oferi, marţi, colegilor săi români din cadrul PE câte un coş cu legume olandeze, relatează Radio Netherlands, în ediţia electronică.

"Nu este nimic în neregulă cu legumele noastre, iar România nu poate să blocheze pur şi simplu exporturile noastre pentru ceea ce pare un motiv politic", a declarat De Lange.
Pagina 14/459 |< << < 11 12 13 14 15 16 17 > >> >|