> Acasa > Stiri proaspete
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.80.188.87

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Ian
15
2012
Rank
Autor: Radu
România
Update 18:30 - Protestatarii din Piaţa Universităţii s-au adunat în faţa Teatrului Naţional dar şi pe partea opusă. Oamenii scandează lozinci împotriva regimului Traian Băsescu, cer demisia preşedintelui, Guvernului.

Traficul se desfăşoară în condiţii normale şi nu există blocaje în zonă.
Ian
13
2012
Rank
Autor: Radu
România
Traian Băsescu a susţinut vineri o nouă declaraţie de presă cu scopul de a clarifica situaţia proiectului de lege a Sănătăţii. Aceasta este a doua ieşire a preşedintelui în această săptămână pe tema noii legi a Sănătăţii.

La finalul declaraţiei de presă, Traian Băsescu a cerut retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate. "Cer public premierului Emil Boc să retragă proiectul care viza reforma în Sănătate. Înţeleg că foarte mulţi sunt mulţumiţi cu actualul sistem de sănătate."
Ian
13
2012
Rank
Autor: Radu
România
Sistemul medical de urgenţă a fost şi va rămâne în proprietatea statului, a declarat preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, potrivit Agerpres.

"Toţi pacienţii din România care accesează servicii de urgenţă nu trebuie să plătească nimic. Deci sunt gratuite, ca şi până acum. De asemenea, nu este vorba de privatizarea niciunei părţi din ceea ce înseamnă structurile de urgenţă ale statului, cu atât mai mult de privatizarea SMURD-ului. (...) Singura problemă pe care noi ne-am pus-o a fost foarte simplă. De vreme ce avem nişte servicii relativ bune, aceste servicii ar trebui extinse şi în acele zone în care nu reuşim să ajungem în acest moment", a afirmat Lucian Duţă, joi seară, la postul public de televiziune. 
Ian
13
2012
Rank
Autor: Radu
Externe
Compania Coca Cola din SUA a anunţat recent că a găsit un fungicid care nu este aprobat de autorităţăţi în sucurile de portocale făcute de ea, dar şi de companiile concurente.

Reprezentanţii companiei au alertat autorităţile. Potrivit acestora, cultivatorii brazilieni au pulverizat portocalii cu o substanţă interzisă, informează Wall Street Journal.
Ian
13
2012
Rank
Autor: Radu
Externe
Femeile sunt lideri mai pricepuţi decât bărbaţii în vreme de criză, arată un studiu efectuat în rândul angajaţilor din 20 de domenii. Reprezentantele sexului frumos sunt mai prudente în momentul în care iau decizii cruciale şi pe termen lung.

Potrivit psihologilor Geoff Trickey şi So Yi Yeung, citaţi de Huffington Post, bărbaţii sunt "programaţi" genetic să fie mai impulsivi şi să-şi asume riscurile cu mai multă uşurinţă. 
Ian
13
2012
Rank
Autor: Radu
România
Veşti bune pentru conducătorii auto. Filmarea şoferilor opriţi în trafic pentru diferite abateri, de către poliţiştii rutieri, este ilegală şi încalcă protecţia imaginii persoanei - asta a decis Avocatul Poporului.

Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat, joi, că nu contestă ideea Poliţiei Rutiere de a folosi astfel de camere, însă şoferul oprit în trafic ar trebui să-şi dea acordul pentru a fi filmat, informează Mediafax.
Ian
12
2012
Rank
Autor: Radu
România
Peste o sută de persoane au ieşit în stradă la Cluj-Napoca, în semn de solidaritate cu Raed Arafat. În acelaşi timp, sute de oameni au închis lumina la ora 21, nemulţumiţi de modul în care a fost tratat Arafat de preşedintele Traian Băsescu.

"Ne-aţi ciuruit" ,"Nu ne condamnaţi la moarte! " - sunt doar câteva dintre mesajele celor peste 100 de oameni veniţi să îşi exprime aprecierea faţă de profesionalismul celor de la SMURD dar şi susţinerea pentru Raed Arafat.
Pagina 11/459 |< << < 8 9 10 11 12 13 14 > >> >|