> Acasa > Stiri proaspete > Politică > Liviu Dragnea:
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 52.201.27.211

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Liviu Dragnea:
Data 12/06/2017 01:58  Autor Radu  Accesari 966  Limba Global
 Liviu Dragnea a declarat in aceasta seara ca evaluarea ministrilor a fost finalizata, urmând sa se ia o decizie, iar in cursul zilei de luni se va da o forma finala.
 
„Evaluarea este finalizata, in noaptea asta o sa dam o forma finala, mâine o sa lucram la concluzii. O sa Incepem sa ne vedem si cu ministrii. Sunt multe domenii in care sunt probleme. O sa prezentam raportul public. Nu are nimeni raportul ca nu e gata. (...) Guvernul este pus sa puna in practic acel program. Nu ne intereseaza cine e acolo, ci programul sa fie pus in aplicare. Este nevoie de mult mai multa munca, implicare si lene deloc. Este nevoie sa se adopte niste masuri”, a declarat presedintele PSD.


 Intrebat daca este posibila schimbarea Guvernului, Liviu Dragnea a raspuns: ”Inca nu stiu. Eu nu vreau sa ajungem la aceasta solutie (...) Daca o sa ajugem la concluzia ca n-avem alta varianta, o sa propunem si pe asta, dar eu nu vreau sa ajungem acolo.”
 
Pe de alta parte, liderul social-democratilor a apreciat ca la proxima reuniune a Comitetului Executiv National al PSD este posibil sa nu se ajunga la schimbarea niciunui ministru.
 
”In urma concluziilor o sa vedem: este nevoie sa ajungem la o schimbare a unor membri ai Guvernului? este suficient sa se adopte niste mecanisme administrative, de fluidizare a circuitului documentelor sau va fi nevoie de alte masuri? Va fi o discutie deschisa in Comitetul Executiv”, a spus prsedinetele PSD.
 
La o Intrebare privind reactia partidului In cazul In care Sorin Grindeanu va refuza sa demisioneze, in pofida unei eventuale decizii a PSD, Dragnea a raspuns: ”Nici n-am vazut unde e soba, unde e drobul de sare si vorbim de drobul de sare de câteva zile (...) Nu cred ca Sorin Grindeanu va proceda ca Radu Vasile. Nu cred ca se va ajunge acolo dar, repet, nu stiu daca se va propune lucrul asta.”
 
”Oricine este calm in aceste zile, este un om destept. Cine este foarte agitat, greseste”, a mai spus Dragnea.

Sursa: Antena3
Nu este nici un comentariu.