> Acasa > Stiri proaspete > Politică > Ponta, intrebat daca Basescu se duce la puscarie: Eu cred ca se duce. Dupa ce nu mai are imunitate
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 34.229.194.198

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Ponta, intrebat daca Basescu se duce la puscarie: Eu cred ca se duce. Dupa ce nu mai are imunitate
Data 05/05/2014 02:15  Autor Radu  Accesari 605  Limba Global
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu "se va duce la puşcărie", afirmă că el crede că acest lucru se va întâmpla deoarece este cercetat în dosarul terenurilor din Nana, dosar suspendat doar până la expirarea mandatului de preşedinte şi a imunităţii.

Întrebat la România TV dacă crede că Băsescu se va duce la puşcărie, Ponta a răspuns: "Eu cred că se duce. Dincolo de discursul politic, eu ştiu, legal şi ştie toată lumea, că Băsescu este cercetat în dosarul Nana, care este suspendat până la expirarea mandatului de preşedinte şi a imunităţii".

Ponta a susţinut că Băsescu este cel care a patronat corupţia din ultimii zece ani, spunând că are certitudinea că aceasta a fost patronul corupţiei şi că decontul va fi făcut în decembrie, când nu va mai avea imunitate.
 
Ponta, zâmbind, dacă Băsescu refuză să plece după mandat: Intrăm ori cu psihiatrul, ori cu mascaţii
 
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, zâmbind, că în Palatul Cotroceni se va intra "ori cu psihiatrul, ori cu mascaţii" în cazul în care preşedintele Traian Băsescu va refuza să părăsească clădirea la finalul mandatului.
 
Întrebat la România TV cum va proceda dacă preşedintele Traian Băsescu va refuza să plece de la Palatul Cotroceni, la sfârşitul mandatului, invocând probleme de securitate la graniţa ţării, Ponta a răspuns că mandatul Parlamentului este cel care este prelungit cu trei luni şi că nu este cazul de aşa ceva în privinţa preşedintelui.
 
Întrebat ce se va întâmpla totuşi dacă Băsescu refuză să plece din palat, Ponta a răspuns, zâmbind: "Avem forţe de ordine, dar, ca să fiu sincer, cred că trebuie să intrăm cu doctorii, nu cu mascaţii. Ori cu psihiatrul, ori cu mascaţii. La cum se exprimă în ultima perioadă Băsescu, luăm în calcul orice variantă, suntem pregătiţi".
 
Sursa: Mediafax
Nu este nici un comentariu.