> Acasa > Stiri proaspete > Showbiz > Claudia Pavel: "Imi plac sanii mei mici, naturali si fermi"
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.224.234.8

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Claudia Pavel: "Imi plac sanii mei mici, naturali si fermi"
Data 23/09/2009 00:45  Autor Radu  Accesari 4978  Limba Global
Bruneta frumoasă şi talentată Claudia Pavel gustă viaţa de artist din plin, bucurandu-se de aprecierea unor producători de renume, bifand in palmares colaborări cu artişti celebri şi încercând să nu renunţe la hobby-ul ei, sportul, despre care ne-a spus că o ajută să se menţină şi în formă. "Nu e greu să fii slabă", a declarat Claudia zâmbind, dând de înţeles că e încântată de felul în care arată şi că îi plac foarte mult sânii ei "mici, dar naturali".

Libertatea Online: S-a tot vorbit despre colaborarea ta cu DJ Project, că eşti noua voce a formaţiei. Care e de fapt adevărul din spatele zvonurilor? 

Claudia Pavel: Eu am cântat prima piesă Dj Project când aveam 16 ani şi mie îmi sunt dragi băieţii. Ideea e că în momentul în care au rămas fără solistă le-am dat o mână de ajutor şi mi-a făcut plăcere. Nu sunt "într-o trupă". Eu i-am ajutat la evenimente deoarece aveau multe concerte stabilite şi nu puteau să le anuleze. Până la urmă, suntem cântăreţi şi eu nu o să refuz să ajut pe cineva dacă pot. Asta s-a întâmplat. I-am ajutat până când au găsit pe cineva şi o să mai colaborez cu ei până pe 1 octombrie, când vor anunţa solista permanentă.Nu e nimic ascuns. Suntem doar nişte prieteni care s-au urcat pe scenă şi au cântat.

Referitor la noile tale proiecte, ieşirea pe scena internaţională. Ai avut ocazia să colaborezi cu nume mari "din spatele" unor artişti consacraţi?

Da. În primul rând producătorii şi compozitorii. Spre exemplu, Ryan Tedder, care scrie pentru Beyonce, producătorii din Suedia, care lucrează cu Miley Cyrus, Josh Groban, o groază de vedete. Pentru mine e o mare onoare faptul că aceşti oameni au acceptat să lucreze cu mine şi mi-au dat unele dintre cele mai frumoase piese ale mele. Acest lucru înseamnă enorm, deoarece un producător are grijă ce face cu piesa lui. Nu i-o dă oricui. I-o dă cuiva care o cântă frumos. Am mai lucrat cu coregraful Marvin Smith, cu care au colaborat şi Britney Spears, Michael Jackson, Janet Jackson şi Jennifer Lopez.Iar pentru următorul album am înregistrat o piesă la Miami cu producătorul Scott Storch, iar piesa Ways to go o cânt împreună cu Fat Joe.

Tot referitor la muzică, mai ales acum că ai mai multă ieşire pe piaţa internaţională. Cum se împacă fenomenul pirateriei muzicale cu artiştii. Se mai fac bani din vânzările de muzică?

E clar că a scăzut dramatic vânzarea albumelor în toată lumea. Tocmai de aceea mulţi artişti îşi prelungesc turneele ca să facă bani.

Cu toată agitaţia asta (proiecte noi, Dj Project, repetiţii) cum mai ai timp şi de viaţa personală?

Hmmm... păi eu nu fac diferenţă între viaţa personală şi muzică. Muzica e viaţa mea personală. Cânt de la şapte ani. Nu mă văd trăind fără asta.

"Nu am un iubit. Şi dacă aş avea, nu aş vorbi despre asta!"

Dar dacă ai un iubit. Cum le împaci?


Nu, nu am un iubit. Şi chiar dacă aş avea, nu aş vorbi despre asta. Dar nu ar fi dificil să le împac. În momentul în care zici "el e, lucrurile vin de la sine. În general în viaţă, nu cred că trebuie să gândim lucrurile logic, pentru că viaţa nu e logică. Dacă e să spunem aşa, eu sunt o fată simplă din Mangalia şi uite unde am ajuns. Într-adevăr, sunt talentată, dar nu am stat să planific tot. Lucrurile se întâmplă.Dar cu toată agitaţia din jurul tău, mai există timp să se... întâmple şi o pauză, o vacanţă?

Da. Am fost în vara aceasta o lună la New York şi la Miami. De doi ani de zile lucrez la albumul ăsta şi le-am zis managerilor mei că o să plec o lună.M-am relaxat şi m-am întors la treabă.

Dacă tot te-ai întors la treabă, ce părere ai despre noile modalităţi de promovare ale artiştilor? Foloseşti Twitter, Facebook?

Am cont pe Facebook şi MySpace. Twitter nu am, dar o să-mi fac. Cred că e o modalitate extraordinară de a te promova. Când ai ceva de spus, scrii acolo şi se duce direct la fani.

Dar tu, în postura de fan, ce vedete ai urmări pe Twitter?

Pai... sunt multe. Foarte multe. Aş vrea să ştiu totul despre toţi. Îmi place foarte mult Beyonce, despre care cred că e muncitoare, e un exemplu de urmat şi are un stil curat, Lady GaGa, Mariah Carey, Whitney Huston, care mă bucur că şi-a revenit, Leona Lewis şi... Justin Timberlake, normal. Îmi plac artiştii comerciali. Dar îmi plac la nebunie şi Coldplay, U2. 

Într-un meniu cu artişti, Claudia ar fi cea mai savuroasă parte: desertul

Îţi plac mulţi artişti, dar cei care nu îţi plac?


Nu îmi place muzica proastă. Manelele spre exemplu... Asta e muzică mai mult decât proastă. Dar până la urmă, fiecare gen muzical există pentru că are publicul ei. Eu văd toţi artiştii aşezaţi ca într-un fel de meniu, ca la restaurant. Şi fiecare îşi alege de acolo combinaţia care îi place.

Dar tu, unde te-ai situa în acest meniu?

La desert. E un răspuns spontan, dar oamenii ar trebui să aleagă unde mă situez.Poziţia ta e clar stabilită în muzică, sau ai vrea să faci şi altceva, spre exemplu film, pentru că ai terminat facultatea de teatru?

Da. Mi-ar plăcea să joc teatru. Şi într-un film de lung metraj mi-ar plăcea să joc. Nu am fost pe scenă în ipostaza asta decât în timpul facultăţii, dar teatrul îmi place la nebunie. Mai mult ca sigur o să o fac, la un moment dat. Deocamdată am mult de muncit la muzica mea şi nu îmi place să le amestec, dar îmi place să mă joc, să fiu provocată.

"Nu mi-aş face niciodată o operaţie estetică"

Şi în viaţa de zi cu zi, pe lângă muzică, ai alte pasiuni, fără legătură cu viaţa artistică?


Da. Îmi place să fac sport foarte mult şi ajung la sală cât pot de des. Zilnic aş merge dacă aş avea timp. Îmi place mult şi să alerg. Îmi place să mă lupt cu mine, să îmi depăşesc limitele. Şi nu e greu să fii slabă.

Multe vedete, pe lângă sport, apelează la alte altfel de lucruri pentru a arăta bine. Operaţii estetice, spre exemplu. Ce părere ai despre acest lucru şi te-ai gândit vreodată să faci aşa ceva?

Sper să nu fie nevoie. Eu le înţeleg pe femeile astea, care într-un moment de disperare ajung să facă greşeli. Până la urmă un corp avem şi nu e bine să faci asta. Şi eu am făcut o operaţie estetică la nas, dar asta din cauza faptului că aveam o problemă medicală şi respiram foarte greu. Altfel nu mi-aş face niciodată o operaţie estetică. În schimb, pentru a arăta bine eu cred că e de ajuns să ai un stil de viaţă sănătos şi să ai grijă ce mănânci. Şi mie îmi place aşa de mult să mănânc, dar încerc să îmi impun o limită.

Dacă tot a venit vorba despre aspectul fizic, despre corp. Care crezi că e cea mai senzuală parte a corpului tău?

Sânii. Îmi plac sânii mei. Sunt mici, dar naturali, sunt ok. Şi nu aş apela niciodată la o operaţie estetică. Cred că aş arăta groaznic, ca un balon. Îmi plac sânii mici, dar fermi.

Pentru că suntem la capitolul imagine. Ai vreun contract cu vreo firmă, eşti imaginea vreunui produs?

Da. Colaborez cu un producător de snack-uri, alune, rulade, checuri şi pastă de alune, chipsuri. Toate sunt extraordinar de bune, fără conservanţi. Sunt sănătoase, dar tot au multe calorii şi îngraşă. Ei mi-au şi sponsorizat albumul la care lucrez de doi ani.

Sursa: Libertatea
Nu este nici un comentariu.