> Acasa > Stiri proaspete > High Tech > Cisco a creat un ruter cu o capacitate de transmitere de 322 de terabiti pe secunda
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.166.172.180

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Cisco a creat un ruter cu o capacitate de transmitere de 322 de terabiti pe secunda
Data 10/03/2010 14:56  Autor Radu  Accesari 267  Limba Global
Cisco a creat un ruter de 12 ori mai puternic decât aparatele concurente, făcând posibilă, spre exemplu, descărcarea prin Internet, într-o secundă, a întregii biblioteci a Congresului SUA.

"Acest nou dispozitiv, CRS-3, va reprezenta o bază pentru Internetul de nouă generaţie şi va duce la o creştere extraordinară a vitezei transmisiilor video, a serviciilor online şi a celor prin echipamente portabile", potrivit companiei. 

Cisco a menţinut suspansul anunţului, promiţând anterior jurnaliştilor şi analiştilor că va prezenta o inovaţie care va schimba Internetul pentru totdeauna, precum şi impactul acestuia asupra consumatorilor, afacerilor şi guvernelor.

CRS-3 are o capacitate de transmitere de 322 de terabiţi pe secundă (322.000 de miliarde biţi/secundă).

Altfel spus, acest ruter are capacitatea de a permite întregii populaţii chineze, inclusiv copiii, să participe simultan la videoconferinţe.

Cisco a precizat că operatorul de telefonie AT&T a testat deja aparatul, care costă 90.000 de dolari, în cadrul unei conexiuni centrale experimentale de telecomunicaţii, de 100 de gigabiţi, între New-Orleans şi Miami.

Acest tip de conexiune este elementul central al unei reţele de telecomunicaţii care permite interconenctarea unor reţele mai mici.

Iniţiativa Cisco vine la o lună după ce Google a anunţat intenţia de a deveni "pionier" în domeniul accesului la Internet de mare viteză prin instalarea, lunile viitoare, a unor reţele de o sută de ori mai rapide decât cele disponibile în prezent pentru majoritatea americanilor.

Sursa: Antena3
lacra
http://www.radioplay.ro/stiri_1353_Cisco-a-creat-un-ruter-cu-o-capacitate-de-transmitere-de-322-de-terabiti-pe-secunda.html
Sc Ktl Network Srl: Altfel spus, acest ruter are capacitatea de a permite întregii popula%u0163ii chineze, inclusiv copiii, s%u0103 participe simultan la videoconferin%u0163e.
Smile)))
da, comic
10
Mar
Radu
Eu daca as face primul pas l-as cumpara pentru protectie Smile
10
Mar