> Acasa > Stiri proaspete > Economic > Fara impozit pe pensii. Cititorii sunt ironici: "Mama e suparata ca nu mai da bani la buget"
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 52.201.27.211

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Fara impozit pe pensii. Cititorii sunt ironici: "Mama e suparata ca nu mai da bani la buget"
Data 23/02/2010 02:42  Autor Radu  Accesari 362  Limba Global
Luni dimineaţă, imediat după Congresul PSD din week-end, Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a simţit nevoia să capteze atenţia opiniei publice, mai ales că beneficiază şi de doi consilieri foarte pricepuţi la acest lucru: Andrei Gheorghe şi Dan Bittman. Aşa că a aruncat pe piaţă declaraţia zilei: intenţia de a impozita pensiile din România. 

Într-o guvernare care a debutat cu anunţarea a o mulţime de biruri pe capul românilor, noua idee nu le-a picat acestora prea bine. Pe lângă reacţiile politice ale Opoziţiei, care au criticat intenţia Finanţelor, foarte multe persoane s-au arătat indignate de ceea ce preconiza Vlădescu.

"Mai bine încercaţi cu cianură..."

Comentariul unui cititor Antena3 a fost sugestiv pentru percepţia românilor asupra intenţiei lui Vlădescu: "Vlădescu, Boc ,Băsescu: De ce vă chinuiţi aşa, încercaţi domnule cu cianură!", a comentat userul Adi. Poate şi din cauza acestor comentarii, venite în număr foarte mare, ministrul Finanţelor a cedat după prânz. Urecheat înainte de premierul Emil Boc, care a spus că nu se pune problema impozitării pensiilor, Vlădescu şi-a corectat declaraţiile:

"Nu vreau să impozitez şi ştiu că nu se pot impozita pensiile, în afară de cele mari, care deja se impozitează. Să fie foarte clar, nu intenţionez să impozitez pensiile în acest moment", a încercat Vădescu să calmeze spiritele.

DECLARAŢIA PREMIERULUI BOC DESPRE IMPOZITAREA PENSIILOR


Opiniile cititorilor:

Iată în continuare câteva din opiniile cititorilor Antena3.ro, opinii care poate au contribuit la schimbarea deciziei ministrului Finanţelor:

Adi: Vladescu, Boc ,Basecu: De ce va chinuiti asa, incercati domnule cu cianura!

Fencer: Tot asa, Vladescu ar putea impozita si economiile din banca si retragerile din depozit. MARE MAGARIE!

Levy: Mama are o pensie nesimtita de 448lei, domnule ministru mama va roaga mult sa-i impozitati pensia. Mama vrea sa contribuie din pensia ei la bugetul tarii. Toata viata ei a fost obisnuita sa dea din banii ei la buget, si deja de 2 ani e pensionara si acum e suparata ca nu mai da nimic la buget. Deci domnule ministu luati cat mai repede masuri!

Aşteptăm în continuare comentariile voastre.

Sursa: Antena3
Nu este nici un comentariu.