> Acasa > Stiri proaspete
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 34.228.55.57

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Noi
29
2018
Rank
Autor: Radu
Anul 2012
Salut draga cititorule, ascultatorule!

Dupa multi ani, revenim cu un email catre TINE, draga ASCULTATORULE! Vreum sa iti readucem aminte de RADIOPLAY ROMANIA, radio-ul NO..1 HIT MUSIC STATION ... ce in vremurile bune iti incanta urechile cu muzica buna sau mai mult de atat .. cu petreceri live in club-uri sau alte locauri sau concerte, alaturi de RadioPlay Live Romania, dupa cum stim .. RADIOPLAY ROMANIA a fost infiintat oficial in 26.12.2004 ... si venim cu vesti foarte bune alaturi de dumneavoastra, de cei dragi NOUA!

RADIOPLAY LIVE ROMANIA, s-a nascut alaturi de TINE, de TINE ASCULTATORULE ... TU cel care ne-ai ascultat seara de seara, alaturi de prietenii din echipa RADIOPLAY ROMANIA si de prietenii tai APROAPE TIE pe care i-ai cunoscut si ii cunosti LIFE.

Dupa o "mica pauza", RADIOPLAY ROMANIA doreste sa revina din nou in sufletele voastre si alaturi de VOI. Din acest motiv RADIOPLAY ROMANIA ti-a trimis o mica scrisoare si si-a strans puterile pentru a-ti pune pentru inceput 10 SERVERE de ascultare, respectiv 5 gen-uri de muzica, a cate 2 servere pentru fiecare gen de muzica cu diferite "dimensiuni de transmisie". Iti voi redacta fiecare gen de muzica, cu "viteza de emisie", si portul indicat pentru fiecare.

Te rog sa urmaresti cu atentie ceea ce iti voi lista:
 
RadioPlay Live Romania 64/128kbps (Dance, Top40, Comerciala, Dance Pop)
1. URL: http://live.radioplay.ro:8080/listen.pls = 64Kbps - AAC+
2. URL: http://live3.radioplay.ro:8181/listen.pls = 128Kbps - MP3
 
RadioPlay Trance Romania 64/128kbps (Trance, Vocal)
1. URL: http://trance.radioplay.ro:9090/listen.pls = 64Kbps - AAC+
2. URL: http://trance2.radioplay.ro:9092/listen.pls = 128Kbps - MP3
 
RadioPlay Manele Romania 64/128kbps (Trance, Vocal)
1. URL: http://manele.radioplay.ro:7070/listen.pls = 64Kbps - AAC+
2. URL: http://manele2.radioplay.ro:7171/listen.pls = 128Kbps - MP3
 
RadioPlay Retro Romania 64/128kbps (Retro, Oldies, Country)
1. URL: http://retro.radioplay.ro:6060/listen.pls = 64Kbps - AAC+
2. URL: http://retro2.radioplay.ro:6161/listen.pls = 128Kbps - MP3
 
RadioPlay Colinde Romania 64/128kbps (Colinde, Craciun)
1. URL: http://colinde.radioplay.ro:9191/listen.pls = 64Kbps - AAC+
2. URL: http://colinde2.radioplay.ro:9292/listen.pls = 128Kbps - MP3

Toate acestea le poti aplica atat pe PC/WINAMP, cat si pe dispozitive gen tableta/telefoane ... ANDROID sau APPLE.

Pentru ca TU ASCULTATORULE, esti foarte important iti punem la dispozitie un numar de telefon 0745997837 pentru orice problema, intrebare, sugestie sau daca vrei sa ne REAUZIM, si te rugam NU EZITA sa ne contactezi pentru orice iti trece prin cap!
Iun
12
2017
Rank
Autor: Radu
Politică
 Liviu Dragnea a declarat in aceasta seara ca evaluarea ministrilor a fost finalizata, urmând sa se ia o decizie, iar in cursul zilei de luni se va da o forma finala.
 
„Evaluarea este finalizata, in noaptea asta o sa dam o forma finala, mâine o sa lucram la concluzii. O sa Incepem sa ne vedem si cu ministrii. Sunt multe domenii in care sunt probleme. O sa prezentam raportul public. Nu are nimeni raportul ca nu e gata. (...) Guvernul este pus sa puna in practic acel program. Nu ne intereseaza cine e acolo, ci programul sa fie pus in aplicare. Este nevoie de mult mai multa munca, implicare si lene deloc. Este nevoie sa se adopte niste masuri”, a declarat presedintele PSD.
Feb
07
2015
Rank
Autor: Radu
Externe
În Suedia autorităţile s-au văzut nevoite să închidă patru penitenciare şi un centru pentru arestări preventive, pentru că numărul deţinuţilor e în continuă scădere. Ţara nordică are doar 4.800 de deţinuţi la o populaţie de aproximativ 10 milioane de locuitori.
 
Suedia a închis patru penitenciare şi un centru pentru arestări preventive din cauza numărului scăzut de deţinuţi.
Mai
26
2014
Rank
Autor: Radu
Externe
Ipoteza revenirii regiunii Crimeea în cadrul Ucrainei, aşa cum doreşte noul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko, este exclusă, afirmă Preşedinţia Rusiei.

"Crimeea este regiune a Federaţiei Ruse, este teritoriu rus şi nu se pune problema revenirii în cadrul Ucrainei", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Miliardarul Petro Poroşenko, ales preşedinte al Ucrainei, a declarat în mai multe rânduri că regiunea Crimeea rămâne "teritoriu ucrainean".
Mai
09
2014
Rank
Autor: Radu
Politică
Premierul Victor Ponta afirmă că nu l-a rugat pe preşedintele Traian Băsescu să-i fie naş, el adăugând că nu se simte ameninţat de declaraţiile şefului statului, singura ameninţare pentru România fiind "să rămână în continuare în acest tip de societate în care ura şi acuzaţiile sunt regula".

Victor Ponta a fost întrebat, vineri, la Bistriţa, dacă este adevărat că l-a rugat pe preşedintele Traian Băsescu să-i fie naş, aşa cum a afirmat şeful statului, iar premierul a negat.
Mai
05
2014
Rank
Autor: Radu
Externe
Statele Unite şi Filipinele au lansat luni manevre vaste de antrenament, după câteva zile de la vizita în această ţară insulară a lui Barack Obama, în cursul căreia preşedintele american a reafirmat susţinerea faţă de acest aliat în faţa ambiţiilor teritoriale ale Chinei.

Cele zece zile de exerciţii vizează să răspundă provocărilor lansate de către vecini "agresivi" ai Manilei, a justificat ministrul filipinez de Externe Albert del Rosario, fără să numească China.
Mai
05
2014
Rank
Autor: Radu
Politică
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu "se va duce la puşcărie", afirmă că el crede că acest lucru se va întâmpla deoarece este cercetat în dosarul terenurilor din Nana, dosar suspendat doar până la expirarea mandatului de preşedinte şi a imunităţii.

Întrebat la România TV dacă crede că Băsescu se va duce la puşcărie, Ponta a răspuns: "Eu cred că se duce. Dincolo de discursul politic, eu ştiu, legal şi ştie toată lumea, că Băsescu este cercetat în dosarul Nana, care este suspendat până la expirarea mandatului de preşedinte şi a imunităţii".
Pagina 1/459 1 2 3 4 > >> >|