> Acasa > Director Web > ONG
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.162.173.119

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
ONG
Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România  
Organizatia Patronala a Turismului Balnear a fost infiintata in 1993, la initiativa unor reprezentanti din principalele statiuni balneare, sustinatori ai turismului balnear, dornici sa situeze acest sector pe o pozitie binemeritata in cadrul industriei turistice si care sa le reprezinte interesele in relatiile cu autoritatile, diverse institutii si alte asociatii, pe plan intern si extern
http://www.spas.ro/
Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc  
Federaţia este de tip non-guvernamental, apolitică, non-profit, bazată pe criterii profesionale, ramură de activitate: TURISM.\r\n\r\nFederaţia Patronatelor din Turismul Românesc, persoana juridică de drept privat, reprezentând o structură asociativă, a luat fiinţă în baza sentinţei civile nr 181 din 20 aprilie 1992. A avut în componenţa sa organizaţii teritoriale zonale, Doborgea, Moldova, Oltenia, Transilvania şi Municipiul Bucureşti la care s-a afiliat în 1993 Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România - O.P.T.B.R.
http://www.fptr.org
Federaţia Industriei Hoteliere din România  
La crearea acestei surse, am dorit sa venim în întâmpinarea nevoilor si cerintelor tuturor celor interesati de industria ospitalitatii din România, fie ca sunteti membri, firme de cercetari - consultanta, jurnalisti sau studenti care se gândesc la o cariera în acest domeniu, sau pur ai simplu pentru noutati. Oricare ar fi motivatiile Dvs., pentru Federatia Industriei Hoteliere din România acesta este un început de drum nou, interesant ai provocator, pentru a va tine la curent on-line cu aspecte despre acest sector !
http://www.fihr-romanianhotels-org.ro
Asociatia Romana pentru cazare si si turism ecologic Bed & Breakfast  
Scopul principal al Asociatiei Romane pentru Cazare si Turism Ecologic - "BED & BREAKFAST" (ARCTE B&B) este promovarea sistemului de cazare "bed and breakfast" (cazare si mic dejun) ce se adreseaza atat cetatenilor romani, cat si straini, rezidenti sau in tranzit, ce calatoresc in scopuri diverse (afaceri, relaxare, tratamente balneare altele). Elementul distinctiv al ARCTE B&B este natura produsului turistic bed&breakfast, orientat catre practici ecologice.
http://www.bed-and-breakfast.ro/
Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural  
ANTREC este o organizatie neguvernamentala, apolitica, membra a Federatiei Europene de Turism Rural – EuroGites. ANTREC a fost înfiintata în 1994, ajungand la un numar de 3000 de membri – proprietari de pensiuni turistice si agroturistice, mesteri populari dar si oameni obisnuiti, sustinatori ai turismului rural, in 32 de judete.
http://www.antrec.ro/
Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania  
DISPECERATUL pt. SITUATII DE URGENTA (Bistrita) 0263 -112 DISPECERATUL NATIONAL SALVAMONT (Brasov) 0725826668 SERVICIU PUBLIC JUDETEAN 0740117264 / 0726686789
http://salvamont.org/
Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism  
Patronatul A.N.A.T. din Romania (ANAT), este o organizatie care are drept scop reprezentarea si apararea intereselor profesionale ale membrilor sai, pe plan intern si international, garantarea exercitarii profesiei in turism, sporirea contributiei la ridicarea nivelului calitativ al activitatii turistice din Romania
http://www.anat.ro/
Asociatia de Ecoturism din Romania  
Asociatia de Ecoturism din Romania (AER) este un parteneriat pentru conservarea naturii si turism in Romania intre asociatii de turism, organizatii neguvernamentale de dezvoltare locala si conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii si agentii de turism. Conceptul inovator promovat de AER este de a reuni sectoarele public si privat intr-un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea turismului durabil.
http://www.eco-romania.ro
Initiativa Central Europeana  
Initiativa Central Europeana este compusa din 18 membrii: Albania, Austria, Belarus, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, the Republica Ceha, Ungaria, Italy, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.
http://www.ceinet.org/home.php
Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica  
Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economic aduce impreuna toate Guvernele tarilor democratice si piata economica a tarilor de pe intreaga planeta.\r\n
http://www.oecd.org
Pagina 1/2 1 2 >