> Acasa > Articole > Let's Do It, Romania! > Let’s Do It, Romania! are nevoie de sprijinul tau! Vino sa contribui la schimbarea Romaniei!
Navigator
Autentificare
Salut Vizitator
IP: 54.90.237.148

Utilizator
Parola
ChatBox
Nume
Mesaj
Smile
Curs Valutar
Prognoza Meteo
Let’s Do It, Romania! are nevoie de sprijinul tau! Vino sa contribui la schimbarea Romaniei!
Data 19/08/2010 20:14  Autor Anamaria Hancu  Accesari 1531  Limba Global

Mai sunt mai puţin de 40 de zile până la Ziua de Curăţenie Naţională, de aceea, implicarea locuitorilor României pentru transformarea Let’s Do It, Romania! într-un succes este tot mai importantă.

Sunt mai multe moduri prin care cei care cred în Let’s Do It, Romania! pot contribui şi pot scrie un record: România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect până în prezent. 


A fost implementat un serviciu de donaţii online, cu cardul, prin sistemul ePayment, pentru aceia care doresc să susţină financiar proiectul. În plus, a fost deschis un cont pentru sponsorizări directe în bani, cu menţiunea că toate sponsorizările în bani vor fi direcţionate spre achiziţionarea acelor materiale şi servicii necesare implementării proiectului. Contul este RO17RZBR0000060012551402. Detalii aici.

 

Pentru aceia care doresc să poarte peste tot însemnele Let’s Do It, Romania!, magazinul online pune la dispoziţie produse cu diferite mesaje personalizate, parte din sumele achitate pentru achiziţionarea lor fiind donate proiectului. Magazinul online îl găsiţi aici.
 

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect. Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

 

Cum te poţi implica în “Let`s Do It, Romania!”?

Înscrie-te pentru Ziua de Curăţenie Naţională!

Înscrie-te pentru acţiunea de cartare!

Înscrie-te  în echipa de organizare!

Susţine Let’s Do It, Romania în social media!

Fă o donaţie!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Cum afli noutăţi?


Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!
Alătură-te cauzei de pe Facebook
!
Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!
Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!
LET’S DO IT! 


Nu este nici un comentariu.